Sök    Logga in
Hem

Välkommen till FERRONOVA® Extranet

[FERRONOVA® Process Support är en heltäckande samarbetspartner för värmebehandling och metallurgisk industri i Skandinavien.

Vi har samlat all kompetens på ett ställe, och våra specialister och serviceingenjörer kan hjälpa Dig att säkra Din process hela vägen fram!

Vägen till säkrad process baseras på fyra grundpelare:

  • Serviceavtal - regelbunden service
  • Utbildningsprogram - utbildning av Din personal
  • Konsulttjänster - hjälp från specialister
  • Reservdelar - rätt komponent till din process

FERRONOVA® Extranet är en sajt för alla värmebehandlare. Här kan Du hitta värdefull information som kan assistera Dig i Din process. Som medlem i FERRONOVA® Extranet har Du tillgång till verktyg som kan förenkla och förbättra Dina värmebehandlingsprocesser.

Du får också Din personliga del med enbart Din egen serviceinformation. Med FERRONOVA® Extranet kan vi även på ett ännu bättre sätt leva upp till våra åtaganden och ge ökad tillgänglighet till våra kunder.

FERRONOVA® Process Support är ett affärskoncept inom Linde Gas och AGA Gas AB.

Om Du redan är medlem, logga in

Om Du inte har ett konto än, gå till Kontakta oss där Du kan registrera Dig för 4-veckors gratis medlemskap. För ytterligare information, klicka här, hur man blir medlem.

"För närvarande bygger vi om vår hemsida. Detta kan medföra att vissa funktioner och hänvisningar inte fungerar tillfredställande. Arbete pågår för att åtgärda detta"

Gör detta till Din startsida


Tillbaka Missa inte!